Impressie





After Dinner Drip

Als filterkoffie gebruiken we een lichtgebrande ongewassen (natural) boon uit Myanmar. De smaaktonen van passievrucht, ananas en banaan maken het een super frisse en heerlijke filterkoffie.

Lunch bij Cascara Coffee bar

De hele dag door serveren we een heerlijke lunch; diverse belegde desembroodjes, tosti’s of een zomerse acaí bowl. Een gezonde smoothie erbij, wat wil je nog meer? :-).

Coffee bar

Onze koffiebar biedt ruimte voor ongeveer 25 personen binnen en 25 personen buiten. We halen zoveel mogelijk bij de kringloop of maken onze meubels zelf, zoals onze tafels en leuke V60 verlichting!

For those with a sweet tooth

Voor de zoetekauw hebben we heerlijke homemade sweets; chocolate fudge brownies, frambozen blondies, lemon bars en vegan snickers.

Zwaaien naar de koffiebrander

De branderij van onze koffiebonen zit tegenover ons pand, hoe ideaal is dat?! Momenteel worden onze espressovarianten geserveerd met Nicaragua bonen van koffieboer Byron. De politieke onrust in Nicaragua heeft veel impact op de boer, zijn gezin en de medewerkers. Door deze mooie koffie te serveren krijgen zij enige economische zekerheid in politiek onrustige tijden.

De filterkoffie komt uit Myanmar waar voormalig opiumboeren de handen uit de mouwen hebben gestoken om niet meer voor drugsbaronnen te hoeven werken en nu super hoge kwaliteit natural koffies produceren.

To go en Terras

We zijn begonnen met een drive tru concept, dit sloeg zo goed aan dat je ook in onze koffiezaak alle lekkers to go kunt krijgen!

Ruim terras

We vonden het heerlijk om ons eigen terras helemaal te mogen inrichten! Met zelfgemaakte tafels, oude schoolstoelen en vooral veel planten en bloemen!

Mooie koffie en gezonde sapjes

Nieuwe duurzame rietjes!